Publicatie van Handboek Crossmediale Journalistiek en Redactie

[Inmiddels is de tweede editie van het Handboek Crossmediale Journalistiek en Redactie verschenen. Bestellen? Kijk hier.]

Inmiddels is het Handboek Crossmediale Journalistiek en Redactie, dat ik met Arjan Dasselaar heb geschreven, te koop in de winkel. Maar natuurlijk kan je het ook op internet bestellen. Onder meer bij Bol.com, Computerboek.nl en Managementboek.nl.

Officiële presentatie van het boek is morgen in Amsterdam, met een debat over innovatie en conservatisme in de journalisitek. Deelnemers zijn Bart Brouwers (hoofdredacteur online lokale media TMG), Jan Dijkgraaf (hoofdredacteur Powned), Rob de Spa (directeur Redactionele Ontwikkeling Wegener Media) en Peter de Vries (directeur School voor Journalistiek Utrecht). Maar uiteraard kan iedereen zich mengen in het debat.

Aanmelden kan nog altijd, kijk hier voor meer informatie.

1 Comment

Add yours →

 1. Herman Giesbers

  9 juli 2010 — 12:18

  Beste Alexander,

  Jullie Handboek Crossmediale Journalistiek is interessant voor Tekstblad, Tijdschrift over tekst & communicatie. Is het mogelijk een recensie-exemplaar te sturen naar mijn adres: Hoekweg 45, 6591 XN Gennep?

  Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,

  Herman Giesbers,

  redacteur boeken Tekstblad.

Geef een reactie